Dolgozóink

Kőszegi Szilvia

óvodavezető

1985 óta dolgozom óvodapedagógusként . A Kamaraerdei óvoda alapító tagjaként , jelenleg pedig az óvoda vezetőjeként 24 éve dolgozom a munkatársaimmal azon , hogy az óvoda jó hírnevét megőrizzem és tovább emeljem.

Kovács-Buczkó Mónika

óvodapedagógus, óvodavezető-helyettes

2007-ben végeztem az ELTE Tanító-és Óvóképző Főiskolai Karán, majd a Kamaraerdei Óvodában kezdtem óvodapedagógusi pályám. 2017-ben az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szereztem szakvizsgát Gyermektánc az óvodában, iskolában szakirányon. Nagyon fontosnak tartom, hogy a néptánc, a népi játékok, a hagyományok ápolása a gyermekek mindennapjainak részévé váljanak. Célom, hogy vidám légkörben teljenek a napok a gyermekek számára, ezzel is hozzájárulva érzelmi biztonságuk megteremtéséhez. 2019 óta az óvodavezető helyetteseként is dolgozom.

Diricziné Nagy Ildikó

óvodapedagógus

1989-ben diplomáztam a Szarvasi Óvóképző intézetben óvodapedagógus szakon. 26 évig dolgoztam szülővárosomban, egy szeghalmi óvodában. 2015 óta dolgozom a Kamaraerdei Óvodában. A munkám során mindig fontos volt számomra, hogy az óvodásaim bizalmon alapuló, szeretetteljes, de következetes légkörben nevelkedjenek és jól érezzék magukat a csoportomban. A csoportban végzett munkám mellett 2018 óta a Környezeti munkaközösség vezetőjeként is tevékenykedem. Jóérzéssel tölt el, hogy intézményünk elnyerte a Madárbarát és a Zöld óvoda címet. A magánéletemben is fontos számomra a természet közelsége, a környezetvédelem, az egészség megőrzése. Elhivatott “zöld” óvó néni vagyok.

Domokos Judit

óvodatitkár

2018 óta vagyok a Kamaraerdei Óvoda óvodatitkára. Segítem az intézményvezető és az óvoda munkatársainak munkáját, a szülőkkel való kapcsolattartást.

Czibere Csabáné

óvodapedagógus

A gyerekek "Vica nénije" vagyok. Több, mint 30 éve dolgozom óvónőként. Ennyi eltöltött év után is még minden nap érnek meglepetések a gyerekek részéről. Számomra minden nap egy kihívás. Bátran kijelenthetem, hogy ha még egyszer választhatnék, ismét csak óvónő lennék.

Kovács Anikó

óvodapedagógus

Óvodapedagógusi diplomámat 2021-ben szereztem a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskolán. Abban a szerencsés helyzetben kezdhettem hivatásomat, hogy előtte már 5 éven keresztül pedagógus asszisztensként részese lehettem az óvodai életnek, rendkívül elhivatott, magas szakmai tudással rendelkező és nagyszerű pedagógusok mellett. A tőlük ellesett tapasztalatokat és a főiskolán szerzett tudást vegyítve szervezem a gyermekek mindennapjait, ahol szeretném megteremteni számukra azokat a feltételeket, amelyek az óvodában töltött idejük alatt a fejlődésükhöz szükséges, mind értelmi, mind érzelmi, mind szociális téren, de leginkább a szeretetteljes és elfogadó légkört, amit kiemelten a szívügyemnek tekintek. Mindezek megvalósításához elengedhetetlen kellékeim: a mosolygás, a humor és a szeretet, amik nélkül nem telhet el egy nap.

Pállai Viktória

óvodapedagógus

Az óvodapedagógusi diplomámat, 2015-ben vehettem át a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karán. A Kamaraerdei Óvodában 2023. óta dolgozom. Pedagógusként számomra a legfontosabb a gyermekközpontú, tiszteleten és szereteten alapuló, a gyermek személyiségét elfogadó, segítő, támogató, empatikus, de következetes nevelői munka. Pedagógusi hitvallásomat, a gyermekekhez való viszonyulásomat, az alábbi idézet jellemzi: “A gyermeket tiszteletben kell fogadni, szeretetben kell nevelni és szabadságban kell elbocsátani.” (Rudolf Steiner).

Smid Dóra

óvodapedagógus

Három éve dolgozom óvodapedagógusként. Pályám során igyekszem szakmailag folyamatosan fejlődni annak érdekében, hogy a gyermekek fejlesztésére újabb módszerekkel ismerkedjek meg. Nagyon szeretem a kézműves tevékenységet, a különböző technikákat, eszközöket együtt kipróbálni, ezek szépségét a gyermekeknek megmutatni. Célom a sokrétű, színes ismeret, tudás átadása a gyermekeknek, megtartva a játékosságot, ezzel biztosítva számukra a fejlődés mellett a vidám gyermekkort. Nagy szeretettel várom az óvodánkba érkező gyermekeket!

Szabó Éva

óvodapedagógus

13 éve dolgozom óvodapedagógusként. A Kamaraerdei óvodában 2021 októbere óta dolgozom. Munkámban igyekszem a következetességre törekedni, a gyerekekhez szeretettel fordulni az érzelmi biztonságot megadva számukra, de keretet adva és segítve őket az önállóság útján.

Szabó Evelin

óvodapedagógus

2015-óta dolgozom az óvodában. 2020-ban diplomáztam és azóta óvónőként dolgozom . Munkám során, amire a legnagyobb hangsúlyt szeretem fektetni, az a gyermekek szociális képességeiknek a fejlesztése. Nagyon fontosnak tartom, hogy szociálisan érzékeny, befogadó felnőttekké neveljük gyermekeinket.

Tóth-Farkas Lilla

óvodapedagógus

Virág Mónika

fejlesztő pedagógus

1998 óta vagyok a pedagógus pályán. 2017-től vagyok jelenlegi óvodámban, mint fejlesztőpedagógus. A célom, hogy már kisgyermekkorban kompenzáljuk kollégáimmal az egyenetlen fejlődésmenet okozta hátrányokat, melyeknek senzitív időszaka az óvodáskorra esik. Ezáltal biztosíthatjuk az iskolai kudarcok elkerülését, illetve megalapozhatjuk a sikeres tanulmányokat, mely a gyermek egész további életére kihat. Mindennapos munkámban az iskolaérettség optimális szintjének elérésére koncentrálok.

Blázs Ibolya

konyhai dolgozó

Ételeink higiéniájára, a tálalás kultúrájára, az ételek korosztálynak megfelelő előkészítéséről gondoskodik.

Király Gabriella

pedagógiai asszisztens

Kollár Teréz

dajka

Az óvónők nevelőmunkáját dajkaként segítem és gondoskodom a tiszta, rendezett környezetről.

Mezei Ildikó

dajka

Az óvónők nevelőmunkáját dajkaként segítem és gondoskodom a tiszta, rendezett környezetről.

Nagy Tibor

gondnok

Gondnokunk, kertészünk, karbantartónk egy személyben, aki előtt nincs megoldhatatlan feladat.

Szabó Tünde

kisegítő

Az óvoda alsó szintjének és valamennyi textíliájának rendben tartásáról gondoskodom.

Szabóné Heller Ilona

dajka

Az óvónők nevelőmunkáját dajkaként segítem és gondoskodom a tiszta, rendezett környezetről.

Szepcsik Petronella

pedagógiai asszisztens

2022-ben elvégeztem a Pedagógiai és Családsegítő munkatárs képzést. Úgy érzem, jó döntést hoztam, imádok a gyerekekkel foglalkozni, látni fejlődésüket, segíteni őket az önállósodás útján. Igyekszem legjobb tudásom szerint segítséget nyújtani a rám bízott gyerekeknek, illetve igazi "jobb keze" lenni az óvodapedagógusnak. Fontosnak tartom, hogy szeretetteljes, vidám, kiegyensúlyozott, biztonságot nyújtó környezetben, de következetes neveléssel fejlesszük a gyerekeket.

Vicsai Edit

pedagógiai asszisztens

Pedagógiai asszisztensként dolgozom a Kamaraerdei Óvodában 2016 óta. Fontosnak tartom, hogy a gyermekek vidám, kiegyensúlyozott, érzelmileg is biztonságot nyújtó környezetben tudjanak fejlődni. Szeretem a gyerekeket, a munkámat és örülök, hogy egy jó munkaközösség tagja lehetek.

Zsolnai Evelin

dajka

Az óvónők nevelőmunkáját dajkaként segítem és gondoskodom a tiszta, rendezett környezetről.